Zamknięte
Hejka!
Więc tak mam na imię Monika i mam ten dziwaczny nick mo0nisi44 , który już niektórym pewnie jest znany z chatango. Wiosen ile mam tyle mam, choć przyznam, że nie mało
W zasadzie nie wiem co mnie skłoniło do pisania tutaj, ale stwierdziłam, że wypada się przedstawić ^^
Oprócz oglądania anime, uwielbiam i żyć nie mogę bez książek (głównie fantasy, ale innymi też nie gardzę "Wiedźmin" i "Przeminęło z wiatrem" moje ukochane)
Od niedawna zaczynam katować OSU! i Dofus Więc jak nie ma mnie na chatango szukajcie tam, a jak nigdzie nie znajdziecie znaczy, że czytam
Pozdrawiam xD xD
Chinatsa napisał:
Hej
![]()
Też kocham czytać z resztą też piszę
A jakiej muzyki słuchasz?
Kurcze wszyscy tak naparzają w to OSU! muszę w końcu obczaić >_>
Ale co piszesz?
Muzyki słucham przeróżnej, ostatnio głównie radia kampai (ależ słodzę hehe xP) a tak to naprawdę wszystkiego co wpadnie w ucho i pasuje do aktualnego nastroju choć przyznam szczerze, że moja znajomość sceny muzycznej zakończyła się gdzieś w 2004 roku i nie wiem co teraz jest na topie xP A osu! wciąga ostrzegam
grezzle napisał:
Ideał kobiety, chyba się zakochałem... xD
Aż się zarumieniłam xP
Mariettka napisał:
Ooo Ohayo~~;D
A co do książek, lubisz czytać thillery lub taki stereotypowe okruchy życia;>
Hmmm czy lubię thillery, czytałam na pewno z tego gatunku b"Milczenie owiec" i nie powiem podobało mi się i to bardzo, ale jednak rzadko kiedy sięgam po ten gatunek. Co do okruchów życia niekoniecznie wiem o co Ci chodzi, ale przykładowo książki Doroty Terakowskiej swego czasu bardzo mi się podobały
Chinatsa nic mi nie wiadomo abym komuś duszę kradła, chociaż dowiedziałam się ostatnio od znajomego, że podobno u rudych osób każdy pieg oznacza jedną skradzioną duszę więc może jesteś wśród nich xP
Będziesz musiała się kiedyś podzielić swoją twórczością na forum xP